Ondernemersgala Bergen op Zoom op schitterende locatie.  Het 1e Ondernemersgala in Bergen op Zoom beloofd een niet te missen evenement te worden voor iedere ondernemer in Bergen op Zoom. Op 12 april 2013 zullen smaak, zicht en gehoor worden verwend met een schitterend ingerichte Gertrudiskerk. Hierbij is geen moeite gespaard om er een voor de bezoekers van het Gala een onvergetelijke avond van te maken. De kaartverkoop voor de avond, die bijdraagt aan de opbrengt voor de goede doelen die dit gala steunt, gaat ook boven verwachting goed. 'Natuurlijk ga je er wel vanuit dat iedereen dit wel wil meemaken, maar dat de kaartverkoop zo goed gaat, is voor het bestuur én de goede doelen een fijne boodschap', aldus Peter Hofwegen van ABN Amro, een van de initiatiefnemers.

Het 1e Ondernemersgala

De invulling van het gala is gericht op het vieren van ondernemerschap in Bergen op Zoom en het in de watten leggen van haar bezoekers. Niet in de laatste plaats zorgt de ambiance van de Gertrudiskerk, de locatie is een idee van onze scheidende Burgemeester Han Polman, voor een bijzondere avond. Jeroen van Wijk van INQ Events heeft een ontwerp gemaakt voor de aankleding waarbij menig dinershow jaloers op zou zijn. De sfeer zal chic zijn, met een luxe topping. Zo ook al het Smaeckelijke dat de bezoekers voorgeschoteld krijgen. Het menu is een verrassing van heerlijkheden en het entertainment zal iedereen tot in de late uurtjes boeien.

Ondernemer en Starter van het Jaar

De verkiezingen van 'Ondernemer van Het Jaar' en die van 'Meest Talentvolle Starter' zijn mede een belangrijk onderdeel van de avond en onderschrijft mede het vieren van ondernemerschap. Iedere ondernemer, groot of klein, zzp-er of B.V. maakt evenveel kans. Cees van Male, bestuurslid Indumij (mede initator) : 'Het is belangrijk voor ondernemers om gezien te worden en erkend te worden dat ze goed bezig zijn'. Koen Oosterwaal, van het Starterscentrum Bergen op Zoom dat het gala ook ondersteunt vindt het ook een goed punt dat starters extra in het zonnetje worden gezet: 'Het is niet niks om in deze tijd een bedrijf te beginnen, maar met durf en focus kom je een heel eind'. Voor deze verkiezingen kunnen ondernemers zichzelf opgeven via de website goboz.nl, maar ook worden opgegeven door tevreden klanten.

De kaartverkoop

Iedereen die deze bijzondere avond en de uitkomst van de Ondernemers-verkiezingen wil meemaken, kan kaarten kopen voor deze avond. Dat kan ondermeer bij Annet Schellen van ABN Amro of bij Jurgen van den Heuvel, de projectleider van GoBoZ. Ook voor de speciale sponsormogelijkheden kunt u bij hem terecht. De kaartverkoop draagt bij aan de opbrengst voor het goede doel. Het ticket is daarom niet slechts een toegangsbewijs voor een mooie avond, maar ook een steun in de rug voor vele mensen die geestelijk, lichamelijk of maatschappelijk een achterstand hebben.

De vorderingen van het Gala

In de aanloop naar het Gala is veel nieuws dat beschikbaar komt voor iedereen die graag op de hoogte blijft. Bas van der Haar van Boost Your Social Media en Martijn Meerman van Plushommes.com zijn degenen die de pers, de website en de social media voeden en vullen met berichten en nieuws, maar ook met infotainment zoals leuke 'puzzels', zoals wie de topartiest is die u dit 1e Ondernemersgala komt verrassen met haar schitterende stem.

Iedereen die meewerkt aan dit gala hoopt op een goede opkomst en nodigen u uit om via de website www.goboz.nl en de facebookpagina ( https://www.facebook.com/GoBoZGala )  de laatste ontwikkelingen te volgen van dit 1e Ondernemersgala Bergen op Zoom.