De Maagd presenteert....

Op donderdag 25 september heeft theater De Maagd in Bergen op Zoom de try-out van de eerste theaterversie van de comedy Kinderen geen Bezwaar, met Alfred van den Heuvel, Kiki Classen, Renée van Wegberg, Gürkan Küçüksenturk

De aanvangstijd is 20:00. Voor info en kaartverkoop: www.demaagd.nl of 0164 280555.

Zie het persbericht van het impresariaat als bijlage.

GENRE(S)

Toneel

 

TITEL (kort)

Kinderen geen bezwaar

 

TITEL (lang)

Gerard uit Kinderen geen bezwaar heeft een huisje in Frankrijk gekocht

 

SUBTITEL

Hoe het Gerard verging na de laatste TV-aflevering…

 

GEZELSCHAP

Alfred van den Heuvel, Kiki Classen, Renée van Wegberg, Gürkan Küçüksenturk

 

KORTE TEKST

Gerard heeft een huisje in Frankrijk gekocht. Online… Bij aankomst blijkt het een bouwval te zijn. Dus toch! Maud had ‘m nog zo gewaarschuwd! Maar Gerard wil er een ‘mangerie’ beginnen. Samen met Sinan gaat hij aan de slag, afgeleid door de mooie Franse Isabelle en geholpen door Kiki Classen.

LANGE TEKST

Gerard heeft een huisje in Frankrijk gekocht. Online… Zonder het eerst te bekijken. Wanneer hij daar samen met Sinan aankomt, blijkt het een enorme bouwval te zijn. Dus toch! En Maud had ‘m nog zo gewaarschuwd! O jee!

 

Gestimuleerd door de aanwezigheid van prachtige buurvrouw Isabelle - met wie ze nauwelijks kunnen communiceren omdat ze alleen maar Frans spreekt - en geholpen door actrice Kiki Classen van Zeg ‘ns AAA, die al enige tijd op het Franse platteland woont en landgenoten helpt die daar een huisje kopen, gaan de mannen meteen aan de slag. Ondertussen zit Maud thuis in Nederland en hebben ze via Skype contact met haar.

 

Zal Gerard de bouwval op tijd weten op te knappen? Zelf denkt hij van wel. Sterker nog: hij heeft plannen er een ‘mangerie’ te beginnen: Chez Gerard! Voor de feestelijke opening wordt een aantal mensen uit het publiek uitgenodigd!!

 

CAST (indien bekend)

Alfred van den Heuvel, Kiki Classen, Renée van Wegberg, Gürkan Küçüksenturk

EXTRA

Tekst                                  : Haye van der Heyden

Regie                                 : Haye van der Heyden

 

OVERIG

Tijdens de voorstelling wordt een aantal mensen uit de zaal uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening van de ‘mangerie’. Geheel vrijwillig. We bieden een aantal mensen uit het publiek dus de mogelijkheid om heel even mee te spelen.

NB: men kan zich hier voor aanvang van de voorstelling NIET voor opgeven.

 

WEBSITE PRODUCENT / PRODUCTIE

www.degraafencornelissen.nl