Schrijf je nu in met een team voor de SamenLoop voor Hoop

Een team van vrienden, een familieteam of misschien wel een team van collega’s of sportmaatjes. De inschrijvingen voor de SamenLoop voor Hoop lopen al goed. En met het begin van het nieuwe jaar is het vormen van een SamenLoop-team misschien wel een van de mooiste goede voornemens. Iedereen kan meedoen, inschrijven kost slechts 10 euro per persoon en al met 8 mensen heb je een SamenLoop-team. En de belangrijkste reden om mee te doen: help mee de ziekte kanker te overwinnen.

 

Elke euro telt

De opbrengst van de SamenLoop voor Hoop gaat naar KWF Kankerbestrijding. Sommige teams organiseren allerlei leuke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Maar er is bij de SamenLoop voor Hoop geen minimaal bedrag wat per team opgehaald moet worden. Iedere euro telt. Door mee te doen aan de SamenLoop zorgen we niet alleen voor meer geld voor wetenschappelijk kankeronderzoek, de SamenLoop is vooral een evenement om survivors ((ex)kankerpatienten) een hart onder de riem te steken en het leven met elkaar te vieren.

 

Wat, waar en wanneer

De SamenLoop voor Hoop vindt plaats in het weekend van 27 en 28 juni 2015 en wordt gehouden op sportpark Rozenoord. De 24 uur van de SamenLoop voor Hoop zijn ontroerend, gezellig en bijzonder en staan symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Iedereen, jong, oud, fit, niet fit kan meedoen. En er is nog veel meer: 24 uur lang amusement met optredens van gave bands, bijzondere zangers en zangeressen, groot en klein talent, een grote braderie, springkussens en ander vertier voor de kids en een uitgebreid wellnesspaviljoen. Een geweldig en gezellig evenement, met een sfeer die uniek en onvergetelijk is.

 

De hoogtepunten tijdens de SamenLoop:

  • De openingsronde - de SamenLoop wordt geopend door survivors. Zij zijn de reden dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan de strijd tegen kanker. Zodat er een moment komt waarop iedere kankerpatiënt de ziekte kan overwinnen.
  • De indrukwekkende kaarsenceremonie - waarbij er naar verwachting zo'n 5.000 kaarsen branden als nagedachtenis aan mensen die we helaas verloren zijn aan de ziekte kanker.
  • De gezellige kindersamenloop - een uur waarin zoveel mogelijk kinderen meelopen, omdat  ook zij helaas in hun omgeving of zelf met kanker te maken krijgen.
  • De feestelijke Slotceremonie: het zit erop! Na een bijzondere 24 uur loopt iedereen samen deze laatste ronde.

 

De SamenLoop voor Hoop is een evenement waarbij heel Bergen op Zoom laat zien de strijd tegen kanker te ondersteunen. Kanker raakt immers 1 op de 3 Nederlanders. Het raakt zoveel mensen, het is hoogtijd dat iedereen de ziekte kanker kan overleven. Als je nog niet meedoet, wat houdt je nog tegen? Kom op en meld je aan!

 

Meer informatie? Kijk op www.bergenopzoom.samenloopvoorhoop.nl of www.facebook.com/samenloopvoorhoopbergenopzoom.