Weer veel nieuws vanuit CKB De Maagd

 

Jules Croiset & Victor Reinier: Een goed mens – donderdag 21 maart 20:00 theater De Maagd

Een originele thrillerkomedie van Flip Broekman die gespeeld wordt door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met hoe alles ging? 

 

It’s a Man’s World! – The Legends ft. Steffen Morrison en Yerry Rellum – zaterdag 23 maart 20:00 theater De Maagd

Steffen Morrison en Yerry Rellum kruipen in de huid van de grootste souliconen en toveren De Maagd om tot swingende soultempel. Met de hits van James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye en een swingende souldisco met de cast als DJ. Special guest is verteller Jeffrey Spalburg.

Van der Laan & Woe – Pesetas – dinsdag 26 maart 20:00 theater De Maagd
„Pesetas is een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen. Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes. Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft”

De Volkskrant gaf maar liefst vijf sterren!

Charles Groenhuijsen: Optimisten hebben de hele wereld – woensdag 27 maart 20:00 theater De Maagd

“Ik vertel mijn eigen verhaal over optimisme. Van de 200 landen in de wereld kunnen er pakweg 190 landen (ja, ook de VS!) jaloers op ons zijn. Waarom zijn we daar niet wat vaker trots op? Ik vergelijk het natuurlijk met Amerika, waar ik 23 jaar woonde. Dan doet Nederland het echt beter. Wie weet lukt het mij om je tijdens mijn vrolijke voorstelling aan het denken te zetten. Optimisten bereiken meer dan pessimisten. Toch? En ik doe wat ik al heel lang wil doen … ik maak er muziek bij en speel gitaar!”