PopMonument Willemstad, het muziekfestival tijdens de Vestingstedendagen op zaterdag 5 oktober voegt zeven namen toe aan het programma.

Hiermee is het programma  Tijdens PopMonument Willemstad kan de bezoeker genieten van dertien optredens op zeven monumentale locaties.

 

De Willemstadse rockband Iguana Death Cult is de headliner van het festival en staat samen met TAPE TOY in een festivaltent naast het Mauritshuis. De prachtige Koepelkerk in het hartje van de vestingstad ontvangt Janne Schra en Bony King of Nowhere. Troubadour broeder Dieleman speelt zijn ontroerende Zeeuws-Vlaamse liederen tijdens twee sets in het Oude Raadhuis. Jazz/folk-kwartet Raoul Vignal, uit het Franse Lyon, speelt samen met Jonas Meersmans en Bernard Hering in de intieme bovenzaal van het Mauritshuis.

 

Liefhebbers van experimentele muziek zakken af naar het Kruithuis voor optredens van KIEFF en Neighbours Burning Neighbours. Houd je liever van intieme optredens? Ga dan zeker langs in het huiskamerconcert van Elly Kellner & Heather Bond in de Voorstraat. Tot slot geeft Eva van Pelt ‘s avonds in de Vuurtoren van Willemstad zeer exclusieve één-op-één concerten. Het tijdschema volgt a.s. dinsdag via www.popmonument.nl/willemstad 

 

Kaartjes voor het festival

Een kaartje voor PopMonument Willemstad kost € 13,50 per stuk en is te bestellen via de website van PopMonument. Het overige programma van de Vestingstedendagen is vrij toegankelijk.

 

Vestingstedendagen Willemstad 5 en 6 oktober 

PopMonument Willemstad is onderdeel van de Nederlandse Vestingstedendagen 2019 in Willemstad en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Moerdijk, Toeristisch Fonds Moerdijk, VVV Moerdijk, Stichting Cultuur Moerdijk, Port of Moerdijk, KunstLoc Brabant, Fonds Podiumkunsten en Mastboom Brosens.