Spaanse sferen, wielrennen en dansen op zondagmiddag 21 augustus

Dat de Vuelta door Bergen op Zoom trekt moet gevierd worden! Dit kan het beste met een heerlijke Spaanse middag in Gebouw-T. De gratis te bezoeken middag staat bol van Spanje met Spaanse muziek, sangria en natuurlijk de Vuelta zelf. Zondag 21 augustus om 15:00 uur gaan de deuren van het poppodium open. 

Spaanse sferen?

De Ronde van Spanje trekt door West-Brabant en dus ook door Bergen op Zoom. Dit gaat gevierd worden in Poppodium Gebouw-T met vele Spaanse invloeden. Voor de echte wielerliefhebber is het mogelijk om op groot scherm de finale van de etappe te bekijken. Daarnaast staat de sangria al koud en is er Spaanse livemuziek. Sensuele cumbia, latin, Amerikaanse ritmes, urban en de popmuziek van nu. Goed kneden en je krijgt de band Cumba Chicharra. Zelf noemen ze het heerlijke, maar explosieve muziek, in de goede zin van het woord. Dat belooft knallen op de dansvloer!

Praktische info

Viva La Vuelta vindt plaats op zondag 21 augustus vanaf 15.00 uur in Gebouw-T en is onderdeel van La Vuelta Holanda. Het evenement is gratis toegankelijk en in samenwerking met fietsenzaak Studio Velo.