Indian Day, een dag om alle modellen Indian te zien en te berijden.

Zaterdag 4 juli was ik al vroeg op pad met mijn broers Henk en Sjef. We gingen richting Alphen a/d Rijn, naar de Indian dealer waar ik mijn Indian Scout gekocht heb: De Jong Alphen.

Het weer was niet uitnodigend om lekker met de motor op pad te gaan, toch waren er best nog wat gegadigden die zich de kans niet lieten ontnemen om op allerlei Indian modellen een proefritje te maken. Zelf waren we met de auto gekomen. We zagen de ene na de andere groep van zes  vertrekken en komen. Natuurlijk was het ook weer tijd om binnen alle modellen en uitvoeringen te bekijken. Scouts, bobbers en de grotere Chiefs en Chieftains. Zelf ben ik helemaal weg van de Chief Dark Horse, die hier in verschillende uitvoeringen te zien waren. De mat groene kleur staat ook bijzonder goed op een aantal modellen Indian, evenals dat dieprode.  Indian heeft het wat dat betreft goed voor elkaar. Even nog dat bakkie koffie en dat bakkie thee, een praatje hier en daar. Ook nog even bij Rick Sassen gevraagd hoe het met de hesjes van Indian staat. Mijn maat is in bestelling dus. 

Enfin, er was weer veel te zien, veel besproken en dus weer tijd om verder te gaan. Was een leuke ochtend. Tot de volgende keer.

De Jong Alpen - Indian Dealer

Adres: Zaagmolenweg 8, 2401 LN Alphen aan den Rijn