Line-up eerste editie singer-songwriterfestival Gebouw-T compleet 


Al eerder kondigde Gebouw-T onder andere Maaike Ouboter en Tangarine aan als eerste acts op het nieuwe singer-songwriterfestival PUUR. Met de toevoeging van Eefje de Visser, Meindert Talme en Clean Pete aangevuld met Anne Soldaat is de line-up van het festival compleet. PUUR vindt plaats op zaterdag 19 april.

Nadat Eefje de Visser in 2009 de Grote Prijs in de categorie singer-songwriter won begon het grote muzikale avontuur pas echt. In januari 2011 bracht ze haar debuutalbum ‘De Koek’ uit, wat een zeldzame combinatie had van veelzijdigheid, oprechtheid en creativiteit. Gevolgd door lovende recensies, speelde ze twee clubtours, deed ze een theatertour en stond ze op Lowlands, Oerol, Noorderslag en Into The Great Wide Open. Sinds augustus vorig jaar heeft Eefje haar tweede album ‘Het Is’ uitgebracht, waarmee ze ook België lijkt te gaan veroveren.

Clean Pete zijn tweelingzussen Loes en Renee Wijnhoven, Renee op cello en Loes op gitaar. In januari van dit jaar hebben ze hun debuutalbum ‘Al Zeg Ik Het Zelf’ uitgebracht, waar liedjes op staan over liefde & verlangen, onmacht & frustratie, te veel eten & vergeten. Producer van het album is Anne Soldaat, gitarist bij onder andere Tim Knol en Daryll-Ann, en hij vergezeld hen tevens tijdens het optreden in Gebouw-T.

Tickets zijn reeds verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl. Meer informatie is eveneens via de site van Gebouw-T te vinden.