Dankzij de Stichting Vrienden Hospice de Markies hebben de gasten in het Hospice voortaan de beschikking over deze tablets.

De iPads zullen zonder meer in een behoefte voorzien, omdat gasten nu op hun eigen kamer of in de woonkamer of de tuin met een klein apparaat naast internetten en email lezen ook muziek kunnen luisteren, films kunnen kijken, boeken kunnen lezen of een spelletje doen.

Donatie van de Stichting Vrienden van Hospice de markies

De iPads zijn een  donatie van de ‘Stichting  Vrienden’ aan het Hospice. Voor de iPads werden tevens beschermhoezen gekocht waarop door Micro Elektro Bergen op Zoom bij wijze van geste nog een fikse korting werd verstrekt. De stichting is Micro Electro hiervoor dankbaar. Doordat ondernemingen bereid zijn de stichting bij aankopen te sponsoren, heeft laatstgenoemde alleen maar meer gelegenheid om het Hospice en haar gasten te ondersteunen en luxe en comfort toe te voegen. De voorzitter Wim van Breda: ‘ wij vinden het belangrijk dat deze iPads de gasten gelegenheid geven zich meer te vermaken of eenvoudiger contact te houden met de buitenwereld .’

Bij de overhandiging van de iPads door Wim van Breda, voorzitter van de Vrienden aan de manager was direct duidelijk dat de gift zeer welkom was. Leanne Otto vertelt: “bij de overhandiging ging een van onze gasten direct met de iPad aan de gang”.

Ze vult aan: “we zijn heel blij met deze gift van de vrienden, het brengt extra comfort voor de gasten.”